Wandpanelen portfolio

Ruimtelijk ontwerper Daphne Brasser maakt wandpanelen van vilt. De panelen worden met de hand vervaardigd en kunnen in allerlei afmetingen gemaakt worden. Daphne maakt ook vilten werken op aanvraag. Met haar achtergrond kan zij advies geven over de kleuren en vormen van een werk en waar het in een ruimte het best tot zijn recht komt.

Wandpaneel DB 053

Dit vierkante paneel is in meerdere aantallen te bestellen en in verschillende kleuren. Mail Daphne Brasser voor de kleurkaart. Afmeting 50 x 50 cm.

Wandpaneel DB 049

Het oranje wolvilt is diagonaal ingesneden en getordeerd. Afmeting 95 x 95 cm.

Wandpaneel DB 047

Het lime groene wolvilt is diagonaal ingesneden en getordeerd. Afmeting 95 x 95 cm.


Wandpaneel DB 037

De 3d vorm herhaald zich waardoor er een zacht, strak paneel ontstaat die ook nog van akoestische waarde is. Dit paneel is er in een rode, blauwe en witte kleur. Afmeting 100 x 100 cm.

Wandpaneel DB 036

Wandpaneel DB036 is gemaakt van naaldvlies en verschillende kleuren merino wol, gespannen op een paneel. De opengeknipte koraalstructuur zorgt ervoor dat de achterliggende kleuren zichtbaar worden. Afmeting 40 x 40 cm.

Wandpaneel DB 046

De lila wolvilt is ingesneden en getordeerd. Door de lichtval worden er allerlei lila / paarstinten zichtbaar. Afmeting 95 x 95 cm.